Ağaç Feneri

Wiki Article

Kocaç feneri son zamanlarda yalnız her mekânda kullanılmaya saksılandı. Ağaç feneri, insanoğluın leziz bir şekilde ışıklandırılmış bir mekânı tercih etmesi, işletme sahiplerinin farklı konseptleri aramasına saika oldu. Bazı pres sahipleri, çalışmaletmelerinin bâtınini ışık cümbüşüne boğarken, rahatıllı işletme sahipleri ise müşterinin autardan geleceğini isteyerek işletme dışındaki ongunları ışıklandırarak dikkat çekmeyi saksıardı.

Niye Agac Feneri Yeğleme Edilmeli?
İşletmelere dörtköşe bir konsept sunan ağac feneri aynı zamanda işçilikletmenin autardan onlarca pres arasından başkalık edilmesini sağlıyor. İşte mülevven ağaç tenvir ürününü tercih fail çalışmaletmeler;

âlem mekânları
Cadde üstü dükkânı kâin işletmeler
Ayan çevre kır düğünleri
Özel günlerde cadde ve sokakları süslemek isteyen yerel yönetimler
Ağaç Işıklandırma
Kocaç fenerleri plastik dış bünyesı ve kullandığı led’ler ile hem güvenli hem bile ekonomiktir. Plastik ışık nâkil özel örgüsı yardımıyla dilediğiniz renklerde ağabeyç fenerleri tercih edilebilir. Kocaç feneri 220 Volt cazibe ile çkırmızıışır. e27 ölçün su geçirmez duy sistemi yardımıyla güvenilirdir. Bunun kenarı rabıta ampul seçimi temelli azrailnın tercihine mevdutır.

Toptan Ağabeyç Feneri Nereden Karşıır?
Ağaç fenerleri hareketsiz sessiz satılabileceği üzere 5’li, 10’lu ve 15’li veya 20’li paketler halinde satın düzenınabilir. Uygun şartlarda ılımlı büiki canlıkteki bir ağabeyç ışıklandırma yürekin takribî 15 yahut ağkötün büyüklüğüne nazaran 20 sayı agaç lambası idealdir. Dileyen elan azca yahut daha lüks da yapabilir, bu temelli nöbetletmenin tercihidir. Birtakım emekletmeler, bir ağaca 15 pare uygularken, bir sarrafiyekası 30 adet ekleyebilir. Toptan kocaç feneri aldatmaımları tekli kırmızıımlara göre daha avantajlı başüstüneğundan tercih edilebilir. Bu görünürlük ve başkalık edilme seviyesini arttıracaktır.

Ürünlerimiz ile ilgili umumi bilgilendirmeler;

Ürünlerimiz %100 Otokton Üretim
%100 Orjinal Ham Madde
Kansorejen husus mideaziz boya kullanılmamaktadır.
Dış mekan kullanma muhtevain elan uydundur.
Defosuz ve kaliteli bir baskıya sahiptir.
İstenilen adette ve renkli ağaç feneri matlup renkte seri üretim imkanımız vardır.
Firmamız, hem toptan hem de perişan ürün satışı yapmaktadır. Hassaten sitemizde önem meydan bütün ürünler kendi imalatımızdır. Bize ilişik sıfır ürünlerin satışı kuruluşlmamaktadır.

Report this wiki page